Vizes játszóeszközök

Vortex

A Vortex Aquatic Structures International-t alapértékei teszik piacvezetővé a vizes játszóeszközök területén. Ezek az értékek a szórakozás, integritás és bizalom, együttműködés és innováció, melyek iránt maximálisan elkötelezett a cég.

Olyan multidiszciplináris rendszerben dolgoznak, amelynek feladata a konkrét célpiacokon történő üzleti tevékenység megteremtése és fenntartása. Ez a megközelítés segít megőrizni azt a vállalkozói szellemet, amely már 20 éve sikeresen működik a Vortex életében.

Kiemelkedő hatással lehet a vízi játék bevezetése egy kereskedelmi létesítményre, hiszen kisgyermekes családok számára különleges vonzerővel bír. A szállodák és üdülőhelyek gyors megtérülést látnak a Vortex termékekben, mert egyedi és szórakoztató mivolta miatt fontos tényező a visszatérő vendégkör kiépítésében.

A jól megtervezett vízi játszóterek jelentős hatással bírnak a helyi környezetre és a közösségre. Az önkormányzatok több okból kedvelik ezeket a megoldásokat: hozzáférhetőek a fiatalok és az idősek számára, valamint a mozgásukban korlátozott, és a fogyatékkal élők egyaránt játszhatnak ezekkel az eszközökkel. Éppen ezért a Vortex termékei tervezése során ezen biztonsági szempontokat is figyelembe veszi. Így például a Splashpads® zéró mélységű, így nem kell számolni a vízbeesés veszélyével.

A Vortex technológiájával új dimenziót nyit. Vízzel alkothat mintákat és szavakat, akár márka logókat is, de használható csupán egy meghatározott tér kihangsúlyozására is. Színes LED-es megvilágítással kiegészíthetőek az eszközök az extra hatás érdekében.

Casali sportburkolat
Casali sportburkolat
Casali sportburkolat